Οδηγίες για την Έναρξη της Κατάρτισης μετά τις Διακοπές των Χριστουγέννων

Εκπαιδευτές Καταρτιζόμενοι Νέα -Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε πως η κατάρτιση μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα συνεχίσει με ότι ακριβώς είναι σε ισχύ από την αρχή του εξαμήνου 2021Β σύμφωνα με τις τότε ανακοινώσεις.
https://iek-apokor.chan.sch.gr/?p=482

Με δεδομένη την υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης “Όμικρον”, στους εμβολιασμένους, για την πρώτη προσέλευσή σας στο ΙΕΚ (μετά την περίοδο των διακοπών), συνιστούμε θερμά να πραγματοποιήσετε όλοι διαγνωστικό έλεγχο (self-test ή rapid) και να προσέλθετε μόνο εφόσον το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.
Σημείωση: Για το self-test μπορείτε να απευθυνθείτε σε Φαρμακείο και να το ζητήσετε δίνοντας το ΑΜΚΑ σας, καθώς είναι πιθανό να το δικαιούστε ΔΩΡΕΑΝ.

Σε περίπτωση που έχετε συμπτώματα που μοιάζουν με κοινό κρυολόγημα (πονόλαιμος, ρινική καταρροή, κόπωση, μυϊκοί πόνοι πυρετός), παρακαλούμε να πραγματοποιείτε άμεσα διαγνωστικό έλεγχο (self-test ή rapid ή PCR) από όλους και φυσικά να προσέρχεστε στο ΙΕΚ εφόσον αυτό είναι αρνητικό. Σε αντίθετη περίπτωση να ενημερώνετε άμεσα τη σχολή και να αποστέλλετε με email το θετικό αποτέλεσμα του rapid test ή του PCR.

Συμβουλευτείτε επίσης τις τελευταίες οδηγίες απομόνωσης-καραντίνας κρουσμάτων COVID-19 και επαφών τους του ΕΟΔΥ.

Ελπίζουμε στη συνεργασία όλων για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της κατάρτισης.
Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τη Σχολή.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος rapid test ή PCR αποστέλλουμε στο e-mail της σχολής και το σχετικό αποτέλεσμα.